DE WOONKAMER

Locatie: Restaurant De Branding

In ons restaurant, aan de achterzijde, hebben wij een afgesloten ruimte ‘de woonkamer’, ingericht welke ideaal is voor vergaderingen, het geven van workshops, of private dining. In een rustige, informele sfeer kunt u daar terecht met maximaal 16 personen.

Kosten
Aan de huur van deze ruimte zijn geen kosten verbonden. Wel vragen wij een minimale omzet van 50 euro voor de Woonkamer. Bekijk ook onze arrangementen.

Vergader Inn

Locatie: Croeselaan 207

Op nog geen 5 minuten loopafstand van ons restaurant, in een voormalige garage, zijn twee gloednieuwe vergaderruimtes gerealiseerd. Deze zijn licht en modern en van alle gemakken voorzien. De ‘voorkamer’ is groot genoeg voor 16 personen, de ‘achterkamer’ voor wel 24 personen. Beide ruimtes zijn voorzien van wifi, beamer en een flipover. In de centrale ruimte kunt u onbeperkt koffie/thee en frisdrank pakken. Lunch/diner/borrel kan natuurlijk genuttigd worden bij de Branding, maar we kunnen ook catering aanbieden op locatie. Kijk voor informatie op Vergaderinn.nl.

Kosten
De huurprijs bedraagt 150 euro per dagdeel (4 uur) en is inclusief onbeperkt koffie/thee/fris, beamer, wifi en een flip-over. Bekijk ook onze arrangementen.